V.I.F. Verenigde Fotoclubs Ieper

Nieuws van IFDK

De Ieperse  Koninklijke fotoclub stelt opnieuw tentoon.

De Verenigde Ieperse fotoclubs in samenwerking met de Koninklijke Ieperse Foto- en Diakring stellen  foto's van hun leden tentoon in het Woon- en Zorgcentrum Huize Zonnelied, Stationsstraat, 24  te Ieper.   Deze tentoonstelling loopt van begin augustus tot eind september, dus zeker tot na het vriendenfeest op zondag 24 september.

De werken kunnen bezichtigd worden op het gelijkvloers in de gang van het kapsalon naar het dagverzorgingscentrum (DVC) en op het tweede verdiep afdeling Vogelzang :  de gang vanaf de verpleegpost, dus wanneer je uit de lift stapt de gang naar rechts.

We nodigen de bewoners en hun familie alsook alle medewerkers van harte uit deze werken eens te gaan bezien.  Ook derden kunnen deze tentoonstelling bekijken althans binnen de gangbare openingsuren van Huize Zonnelied.

Martine Dubois

De Ieperse  Koninklijke fotoclub stelt opnieuw tentoon.

In café het Klein Rijsel te Ieper vlak naast de Rijselpoort.
Het thema staat in het teken van WO I aangezien de herdenkingsevenementen “herdenking 100 jaar slag bij Passendale
en derde slag bij Ieper” op 30 en 31 juli 2017 doorgaan.
Deze tentoonstelling zal lopen tot eind september.
Kom gerust eens langs om deze tentoonstelling te bezoeken.
Met vriendelijke groeten,
Martine Dubois