V.I.F. Verenigde Fotoclubs Ieper

Agenda van Picamera

Fotoclub Picamera start terug met

Fotoatelier

Elke laatste woensdag van de maand kan je de clubavond bij wonen in ons lokaal.

de avond begint omstreeks 19u.30 en is ten laatste om 22.00u gedaan.

Hou deze pagina in de gaten voor verder verloop van deze avonden.

ABC interclubwedstrijd digitale beeldbespreking :

Afspraak iedere eerste vrijdag van de maand om 19.30 in Burchtstraat 1A Ieper
Je brengt 5 beelden mee , met een max van 55 per jaar .
Deze beelden worden dan ter plaatse in ons lokaal besproken .
Op het einde van het jaar kan je dan zelf jou selectie van 10 beelden laten beoordelen door een ervaren vreemde jury wie de meeste punten haalt is clubkampioen ABC
Via ABC willen we iedere deelnemer motiveren ook meer “gedurfde” beelden te spelen gezien er op de ABC avond geen punten meer worden toegekend.
ABC is ook de springplank voor de diverse wedstrijden en the “place to be” om in een open dialoog beelden te bespreken en informatie te delen.

Fotoatelier cursus en doe avond :

Iedere laatste woensdag van de maand om 19.30 Burchtstraat 1A Ieper.
Een boeiende avond voor gevorderden met een ruim aanbod aan cursussen, workshops, gespreksavonden,voordrachten en “doe” avonden .
Een aanbod waar iedere gevorderde amateurfotograaf aan zijn trekken komt ,en daarbij zijn eigen kennis en ervaring kan delen en er zeker nog voldoende ruimte is om zaken bij te leren.
Wij werken naar de wedstrijdthema’s en zoeken de beste beelden uit in teamverband en we geven het nodige advies .
“ Winners need a team , a team needs winners “